Personal: Wat er zoal speelt

001. KLUSSEN! Ik ben op 8 april geslaagd voor mijn opleiding tot kok, ik was echt super blij; lekker veel vrije tijd om mijn ding te doen, yay! Maar dat begon me nogal tegen te staan allemaal (dat kan ja). Dus ik ging dingen bedenken om mezelf mee bezig te houden, een van de dingen was deze blog, maar de andere dingen? Klussen in huis! Ik heb echt een intense hekel aan klussen, ik doe het liever gewoon niet maar; ik heb nu een inloopkast, een super mooie slaapkamer (met nieuwe meubels en fris geschilderde muur) en een nieuwe salontafel (zelf opgeknapt met mijn Jelle samen). Ja – ik ben blij maar het vreet wel tijd dat klussen. Zeker het opruimen naderhand, wat een werk!

002. En dan het andere nieuws, sommige lezers weten het al maar; IK HEB EEN BAAN! Ik was wat sceptisch at first, in tijden van crisis is het vast niet makkelijk om een baan te vinden. Gelukkig heb ik via-via een sollicitatiegesprek geregeld en vervolgens ook de baan gekregen! De chef-kok die er werkt ken ik al en dat stelt me wel gerust. Verder heb ik ‘gezonde’ zenuwen. Mijn eerste grote mensen baan, dat is toch best eng? Ik begin aanstaande maandag, de komende dagen ben ik dus nog even lekker vrij. Ik hoop zondag nog even wat blogposts te gaan schrijven, het is er nogal bij ingeschoten allemaal.

003. Morgen kunnen jullie een fotopost verwachten, ik heb echt vanalles uitgevreten de laatste tijd.

Advertisements

2 thoughts on “Personal: Wat er zoal speelt

  1. Een eerste baan is nagelbijtendzenuwslopend eng en tegelijkertijd ontzettend spannend en leuk. Je gaat iets doen waar je hard voor gewerkt hebt en je gaat nog veel meer nieuwe dingen leren. Dat is wat werken (voor mij in ieder geval) zo leuk maakt. Geniet nog even van je vrije tijd, straks kom je het weer te kort. succes op je eerste werkdag.

  2. Oh echt heerlijk dat je al zo snel een baan gevonden hebt! 🙂 Ik heb volgende week mijn eindgesprek en dan ben ik ook afgestudeerd. Bij mij zal het alleen niet zo snel lopen met een baan, niet alleen omdat er weinig is, maar ook omdat ik best kritisch ben. Ik wil iets doen waar ik helemaal achter sta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s