About

Mijn naam is Joyce, ik ben 24 jaar en woon in Woerden, een stadje vlakbij Utrecht. Koken is altijd al mijn passie geweest en waar ik eerst altijd wist te schrijven over koken en eten, gaat dat de laatste tijd toch een stuk lastiger. Waar haal ik de tijd vandaan om zoveel te kunnen koken en eten? Nee – ik ga het over een andere boeg gooien, dit is mijn eerste beautyblog ooit! Het zal niet vanaf het begin af aan perfect zijn, maar langzaamaan kom ik er wel!

Ik ben een van de mensen die kan zeggen dat ze van haar hobbie/passie haar beroep heeft gemaakt; ik ben kok. Er is niets op deze wereld wat ik liever doe dan koken en vorig jaar februari durfde ik ein-de-lijk de stap te zetten om die koksopleiding te gaan volgen. Met succes trouwens, ik heb in april 2013 mijn diploma gehaald en ben dus gediplomeerd kok. Momenteel ben ik in afwachting van een baan en heb ik dus veel vrije tijd (een soort van vakantie eigenlijk).

Koken is dus mijn passie maar ik ben ook ongelofelijk gek op beauty. Ik krijg nauwelijks de kans om make-up te dragen als ik aan het werk ben, dus op de vrije momenten maak ik er zeker gebruik van. Ik ga lekker winkelen, kan uren tutten voor de spiegel en vind het ongelofelijk fijn om onder de douche te staan met een lekkere gel/schuim/scrub.  Ja, ik kan er zeker van genieten. Waar ik eerst altijd een tomboy was ben ik nu op en top vrouw, heerlijk vind ik het.

Ik heb het geluk dat ik een eigen huisje heb, mijn paleisje. Het is ook meer dan welkom want na anti-kraak, huisgenoten en terug verhuizen naar ouders is het toch wel fijn om een eigen stek te hebben. Ik deel mijn huis met mijn twee poezelige gingers Zellie en Taco. Mijn Lief noemt me met grote regelmaat een kattenvrouwtje (en stiekem geef ik hem daar wel gelijk in). Ik hou er van om een opgeruimd huis te hebben dus regelmatig ben ik aan het poetsen en opruimen. Op de momenten dat ik dat niet doe vind je me vaak op de bank met een boek/tijdschrift, een goede tv serie of met vrienden en een biertje/wijntje.

 

Advertisements

One thought on “About

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s